GPS

Vzdelávačky

5,0

GPS

Zverejnil/a: Jano Mihálik, 13. 04. 2022
Posledná úprava: 07. 10. 2024

Nie je ľahké rozhodnúť sa v povolaní, a nie je ľahké rozhodovať sa samej. Nevieš ešte či máš povolanie manželské alebo rehoľné? Ponúkame ti možnosť prejsť cestu hľadania spolu s rovnako hľadajúcimi. Ponúkame ti GPS víkendy o povolaní.

Pre koho

Program je určený pre dievčatá vo veku 18-26 rokov.

Čo získaš

Získaš priestor pre účinnejšie načúvanie svojmu srdcu a sprevádzanie na ceste rozlišovania svojho (akéhokoľvek) povolania. Tím sestier ponúka stretnutia prežité v rodinnej atmosfére a prostredí, kde môžeš slobodne a otvorene spoznávať rôzne povolania v Cirkvi a hľadať to svoje.

Počas jedného školského roka sa dievčatá intenzívnejšie povenujú svojej osobe a duchovnému životu. Cesta porozumenia sebe a odhaľovanie zmyslu života v spolupráci s Bohom sú základné kroky pre rozlišovanie povolania v Božom pláne.

Hlavné témy: povolanie k životu, povolanie kresťan, povolanie v Cirkvi

Sprevádzajúce

Sestry saleziánky

Rozsah a priebeh

Cez rok prebehne päť víkendoviek, termíny ešte upresníme.

Kurz obsahuje hlavné témy povolanie k životu, v nasledovaní Krista a v Cirkvi. Počas kurzu majú účastníčky možnosť msg komunikácie a osobného sprevádzania.

Prihlasovanie

Prihlasovanie prebieha počas leta. V prípade rýchlejšieho naplnenia kapacity skupiny sa termín uzavrie skôr. Kurz GPS je určený pre malú stabilnú skupinu cca 15-17 dievčat.

Momentálne nie je otvorené prihlasovanie.

Hodnotenie

5,0
5,0 z 5 ☆ (podľa 2 hodnotení)
5 ☆100%
4 ☆0%
3 ☆0%
2 ☆0%
1 ☆0%
8. 6. 2023

„Na GPS som stretla úžasný kolektív. Napriek tomu, že sa nepoznáme dlho, tak sa vieme porozprávať, povzbudiť a pousmiať. Oceňujem pozvanie manželského páru, z ktorého som naozaj vnímala saleziánsku energiu a ktorý nás zároveň povzbudil k rozlišovaniu nášho povolania. Podnetné pre mňa boli malé rozhovory, či keď sme sa rozprávali o ceste našej viery. Myslím, že pre každú z nás je viera niečo, čo nechceme stratiť a väčšina z nás je vďačná za saleziánsku rodinu.“

Avatar účastníčka
účastníčka
8. 6. 2023

„Mala som možnosť prežiť krásny víkend plný smiechu, radosti, no zároveň aj času v tichu s Pánom. Bolo to obohacujúce a povzbudzujúce. Taktiež veľmi oceňujem možnosť osobného rozhovoru a aktuálnosť preberaných tém. Rozmanitosť aktivít bola skvelá. Vždy ma niečím prekvapili a skutočne ma bavili. Sestry boli vždy usmiate, otvorené každej srande a návrhu, ktorý sme vymysleli. Boli skrátka perfektne flexibilné“

Avatar účastníčka :)
účastníčka 🙂